Oslo tricup handler om å skape fellesskap, mestring og begeistring for unge triatleter

For å skape fellesskap, mestring og begeistring, ønsket NTF i samarbeid med flere klubber å legge til rette for en felles møteplass for ungdommen i Oslo og omegn. Tanken med arrangementet er at det skal være et lavterskeltilbud for alle unge mellom 13 og 19 år. Dette er en arena som både var tilpasset de som prøver triatlon for første gang og de som konkurrerer på høyere nivå.

Hva skjer på Oslo tricup?

Cupen består av totalt 4 treningskonkurranser hvor man i all hovedsak baserer seg på et akvatlon med to distansemuligheter:

1. Ca. 500m svømming og 2,5-4 km løp.
2. Ca. 1000m svømming og 4-6 km løp

Hvor?

Til nå har 2 av 4 cuper blitt gjennomført. Under den første cupen i Nittedal var det 8 stk som stilte til start, mens det under den andre cupen i Son var 15 stk til start.

Neste arrangement er Røa Bogstad akvatlon 24. juni kl 19 (påmelding innen 23. juni)

Siste arrangement er på Sognsvann 1. juli. 

Det ser ut som dette er et tilbud som både de unge og voksne setter pris på og nå ser vi på mulighetene for å kjøre noe lignende før neste sesong dersom forholdene tilsier at vi kan det.

Målene for arrangementet

 1. Vi ønsker først og fremst å tilby aktivitet og en felles møtearena for de unge, da det er mange arrangementer som enten er avlyst eller utsatt.
 2. Skape nysgjerrighet rundt idretten
 3. Skape rekruttering i nærområdet

Påmelding og ytterligere informasjon

Ta kontakt med Sondre Solheim som kan fortelle mer om arrangementet.

Vi anbefaler også alle unge om å melde seg inn i Facebookgruppen Unge triatleter - Norges Triatlonforbunds gruppe. Der legger vi ut informasjon spesielt for dere.

Hils på Sara Magndal

Hils på Sara Magndal, på landslaget fra 2020

Sara Magndal er født i 2004 og representerer Nittedal Triatlonklubb. Hun har lenge gjort seg bemerket i norsk triatlon, ettersom hun fyker av gårde i raskt tempo på supersprintene rundt om i landet. Vi husker henne også på pallen i NM mik …

LES MER
Koronavettregler for triatlon 2020 til og med sommeren 2021

Koronavettregler for triatlon

Vi er alle med på den store dugnaden for å redde liv og får å kunne komme raskest mulig til normalen, med aktive dager fylt med mestring, fellesskap og begeistring. Det er ingen grunn til å legge seg på sofaen - aktivitet er fortsatt ønsk …

LES MER
Hils på Henrik Eliassen

Hils på Henrik Eliassen

Henrik Eliassen ble tatt ut til juniorlandslaget etter ungdomssamlingen i november 2019. Han er født i 2004, og medlem i Åsane CK. Vi har spurt Henrik om hvordan han opplever uttaket og hvilke forventninger han har. Saras intervju vil føl …

LES MER
 • Ragde Eiendom
 • Trimtex
 • Surpas - the future of triathlon
 • Apollo Sports
 • Scandic
 • Kongsberggruppen
 • DNV