TriPara - Åpne aktivitetsdager!

Vi arrangerer flere åpne aktivitetsdager for parautøvere, se når og hvor neste mulighet er her!

LES MER

Uttakskriterier 2024

Drømmer du om å konkurrere internasjonalt eller Paralympics? Satsende parautøvere inkluderes i strukturen vår for toppidrett med Utviklingslaget og Landslaget. Parautøvere har egne uttakskriterier som du kan lese mer om her.

LES MER

Aktiviteter

Nordisk klassifisering av parautøvere (ubekreftet, hold av dato)

Norges Triatlonforbund planlegger klassifisering av parautøvere i tilknytning til Challenge Sandefjord. En forutsetning for gjennomføring er stor nok interesse. Er du interessert kontakt Nikolai Aamaas på Nikolai.aamaas@triathlon.no

Les mer

Challenge Sandefjord med NM Lang

Dette er årets store nyhet for alle langdistanse triatleter i Norge. Velkommen til Sandefjord i August! Distansene her er 1900 m svømming, 90 km sykling og 21 km løping.

Les mer

Velkommen til sprint på Vestlandet!

For 16. gang arrangeres Os Triathlon, Vestlandets vakreste sprint-triathlon. Et sprintdistanse triathlonstevne som passer for de aller fleste, både aktive triathleter og de som er med for første gang. Det viktigste ved Os triathlon er at alle får plass, både de med ambisjoner og de andre som vil måle seg med de beste, ikke fullt så raske mosjonistene og naturligvis barna.

Les mer

NTNUI TriSprinten

Denne konkurransen er åpen for alle, uavhengig av erfaring, nivå og ambisjoner!

Les mer

Europe Triathlon Championships

Well known for its tourist, spa and gastronomic facilities, its central location and its reputation in the world of triathlon, Vichy is an attractive destination.

Les mer

  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Surpas - the future of triathlon
  • Apollo Sports
  • Scandic
  • Kongsberggruppen
  • DNV