Møt vår nyeste samarbeidspartner - Larsen Consult

Per Larsen, entreprenøren som startet opp og er daglig leder for Larsen Consult, forklarer hvorfor bedriften er blitt NTFs nyeste sponsor: «Vi kan identifisere oss med de verdiene som triatlon står for. Fellesskap og mestring står sterkt i vårt miljø. Jeg liker også idretten i seg selv. Det passer for alle nivåer, og jeg tror det kan være veldig bra som bedriftsidrett både fordi det er variert trening og har forskjellige distanser.» Larsen Consult er en konsulentvirksomhet innen telekom og IT. Bedriften har 13 ansatte og har eksistert siden 2008. Det har et søsterselskap som driver med fiberinstallasjoner.

Begynnelsen

«Jeg kunne tenke meg å ansette triatleter også, med en arbeidsdag tilpasset treningsbehovet», forteller han videre.

Per er opptatt av at det som skal gjøres, det skal gjøres skikkelig. Så da to av medarbeiderne i firmaet begynte å jogge, meldte han de likeså godt på en triatlon. «Hva xxxx er det du har gjort nå, Larsen!», fikk han høre, «gutta hadde vært ute på en løpetur, så jeg gav dem et mål».

Gutta tok målet seriøst, og deltok på sesongavslutningen i Risør 2017, hvor én fullførte på 1.35 og én brøt halvveis. Det ble mye lærdom av det første løpet og i 2018 oppnådde de tider på rundt 1.20 og 1.30. Framgangen var formidabel.

Konkurransen skapte begeistring og gutta ble bitt av triatlonbasillen. De deltar på flere konkurranser i år, og Larsen Consult har startet bedriftsidrettslag. «To stiller i Tønsberg 9. juni, vi har stafettlag i Oslo Tri og satser på tre til start i årets Risør Tri. Vi begynte med rimelige sykler og syklet med joggesko. I år har vi tenkt å oppgradere.»

Hardtarbeidende

Ønsket om å pushe grenser og oppleve mestring oversetter Larsen Consult også til arbeidsplassen:

«Våre folk skal være best på de fagområdene de levere på: prosjektering og prosjektledelse. Vi vektlegger at alle er hardtarbeidende, og at de lærer. Et mentorprogram sikrer at alle lærer på jobb. En mentor og sparringspartner hjelper deg å gjøre de riktige valgene. Vi er veldig hands on.»

Per Larsen kommer tilbake til dette med mestring. «Du må lære å svømme, da. Det å svømme ute i fjorden på sommeren er jo bra. Det er mye mestring i å lære seg å svømme skikkelig.» Sportssjefen i Norges Triatlonforbund, sier seg enig i det, før de to begynner å diskutere treningsopplegg. Det er ikke tvil om at Per Larsen tar dette veldig seriøst.

Gjennom sponsoratet får Larsen Consult treningsråd og treningsøkter med landslaget.

Hvis du vil akkedere rundt triatlon eller forretninger er det bare å ringe Per; telefon 46461700 eller mail per@larsenconsult.no

  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Nordic Choice Hotels
  • Larsen Consult
  • Fursetgruppen