Administrasjon

Gabrielle Bjørnstad-Northern

Gabrielle Bjørnstad-Northern

Generalsekretær

Gabrielle er ansvarlig for den daglige ledelsen av organisasjonen. Hennes oppgaver inkluderer også kommunikasjon, deriblant strategisk utvikling og vedlikehold av alle våre kommunikasjonskanaler. Gabrielle har flere års leder- og arbeidserfaring innen marked og kommunikasjon i privat næringsliv.

Frank Pedersen

Frank Pedersen

Breddesjef

Frank er ansvarlig for at forbundet når sine mål for breddeidrett. Han administrerer arbeid med å bistå klubber, arrangører og utøvere. Frank har lang erfaring med å arrangere attraktive konkurranser og skal følge opp arrangører av små og store konkurranser, bistå NM og Norgescup arrangører og utvikle terminlisten. Han en del av Arrangementsutvalget, Barne- og ungdomsutvalget og Agegrouputvalget i Norges Triatlonforbund.

Arild Tveiten

Arild Tveiten

Sportssjef

Sammen med Eliteutvalget har Arild ansvar for all aktivitet på elitenivå, samt at han bruker mye tid på å finne samt bygge opp nye talenter i tett samarbeid med Olympiatoppen. Trenerutvikling, regionsamarbeid og treningssamlinger er også på Arilds ansvarsliste. Arild er en av dem med lengst fartstid i norsk triatlon og sitter på et hav av erfaring etter mange år som toppidrettsutøver i sporten.

Fredrik Mandt

Fredrik Mandt

Arrangementsansvarlig

Fredrik er ansvarlig for arrangementer. Arbeidet inkluderer kompetanseheving blant arrangører; påvirke, motivere og gjøre arrangører i stand til å skape best mulige arrangementer. Fredrik har lang erfaring fra å arrangere konkurranser innen triatlon og er er forbundets kontaktpunkt for internasjonale konkurranser.

Yassin Merabet

Yassin Merabet

Prosjektleder inkludering og mangfold

Yassin er ansatt i forbundet som prosjektleder for mangfold og inkludering samtidig som han er klubbutvikler. Til tross av ung alder har han oppnådd mye suksess i idretten og er en super engasjer og motivert. Hovedansvaret hans er prosjektet mangfold og inkludering som går ut på å øke antall jenter i triatlon. Yassin har imponerende CV når det gjelder idrett og spesielt mangfold og inkludering.

Trenere

Alexander Broberg Skeltved

Alexander Broberg Skeltved

Trener

Alexander har opparbeidet trenerkompetanse gjennom alt fra svømmeskole til masters via elite. Nå får han ansvaret for å utarbeide et helhetlig opplegg for landslagsutøvere bosatt i Bergen, først og fremst på svømming, og overgangsøkter. Med en doktorgrad i fysikk har han opparbeidet en metodisk arbeidsprosess. Det kommer godt med når utøvernes treningsprogram skal defineres. Han jobber også hele tiden med seg selv som trener, for å ha utvikling sammen med utøverne. Tidligere var Alexander på det norske triatlonlandslaget, og før det på svømmelandslaget.

Mikal Iden

Mikal Iden

Trener

Mikal Iden er assistenttrener for landslagene, og er primært med på samlinger og gjennomfører den praktiske treningen på treningsleirene. Han har et godt øye for det tekniske aspektet med idretten. Fra han pensjonerte seg som landslagsutøver i 2015 har han vært trener både for landslag og juniorlandslag. Han er fra Bergen og er medlem av Åsane Cyckle klubb. Hans egen erfaring som landslagsutøver hjelper han godt i trenerrollen. I tillegg til trenerjobben i forbundet, er Mikal triatlontrener på Haugesund Toppidrettsgymnas (HTG) og trener i Haugesund Triathlonklubb (HTK).

Sondre Risdal Solheim

Sondre Risdal Solheim

Talentutviklingsansvarlig

Sondre har ansvar for å følge opp unge, satsende utøvere og deres klubber. Kompetanseoverføring til trenere, samlinger og fellestreninger for ungdom i Oslo og omegn er sentrale oppgaver. Sondre er også kontaktperson for toppidrettsgymnas og får et ansvar for å få inn flere jenter på laget, både utøvere og trenere.

Arild Tveiten

Arild Tveiten

Sportssjef

Klubbutviklere

Møyfrid Kløvning

Møyfrid Kløvning

Vestland/Trøndelag/Nord
Nikolai Aamaas

Nikolai Aamaas

Oslo-regionen
Frank Pedersen

Frank Pedersen

Aswad Iqbal

Aswad Iqbal

Mangfold og inkludering

Aswad er klubbutvikler tilknyttet prosjektet for mangfold og inkludering. Han har stor interesse for idretten. Aswads hovedoppgaver i forbundet blir å jobbe med å skape et bedre triatlontilbud til barn og ungdom. Aswad har imponerende CV når det gjelder idrett og spesielt som klubbutvikler og klubbveileder.

Parakonsulenter

Stine Eriksen

Stine Eriksen

Vestland

Stine har utdannelse fra NTNU i Trondheim i Bevegelsesvitenskap og bakgrunn fra roing som idrett. Hun ønsker idrett for alle, og har derfor blitt en del av teamet til triatlonforbundet. Som parakonsulent arbeider hun for å inkludere parautøvere i sporten. Stine er trener for Viking Triatlon i Bergen, der vi også har tilbud til parautøvere.

Stian Tveitane

Stian Tveitane

Vestfold/Telemark
Møyfrid Kløvning

Møyfrid Kløvning

Trøndelag
  • AKJ
  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Scandic
  • Kongsberggruppen