Vi satser på ungdom! Treningssamlinger og ungdomsmiljø

Vi satser på unge triatleter. Treningssamlinger for unge holdes jevnlig for unge i ulike byer rundt i landet. Der er både nybegynnere og mer erfarne triatleter velkomne. Mange av deltakerne deltar på samlinger for det sosiale og mange er der for å bli bedre triatleter. Miljøet blant de unge i norsk triatlon er preget av fellesskap, mestring og begeistring. Det er en raushet hvor alle heier på alle.

Ungdomssamlinger fra 11/12 år til 22 år

Samlinger for alle triatleter regionalt eller fra hele landet, og uavhengig av ambisjons- og ferdighetsnivå. Utøverne deles ofte inn i grupper. Samlingene arrangeres enten av klubber og/eller av Norges Triatlonforbund.

Testsamlinger

Samlinger for utøvere i alderen 15 til 22 år med ambisjoner om å komme med på landslaget. Dette blir en kortere samling hvor tester er i fokus. 

Jentesamlinger

Her skal alle jenter i alderen 12 til 22 år få utviklet og utfordret seg på sitt nivå. Samtidig får jenter en felles møtearena og mulighet til å diskutere temaer og ha det sosialt sammen. 

Samlinger i 2019

Jentesamling 2019

Jentesamling

Som i fjor, organiseres en treningssamling kun for jenter. Samlingen vil vare fra fredag til og med søndag. Her skal alle jenter få utviklet og utfordret seg på sitt nivå. Samtidig får jenter en felles møtearena og mulighet til å diskutere temaer og ha det sosialt sammen. Samlingen blir for de som er mellom 12 og 22 år. På treningsøktene deles det opp i grupper slik at alle kan oppleve å tøye litt på egne grenser. Åpen for påmelding!

LES MER
Sommerens drøm - en idrettsleir fyllt av mestring, fellesskap og enorm begeistring!

Sommerens drøm

En sosial treningssamling med hovedfokus rundt fellesskap, mestring og begeistring, for erfarne og nye utøvere mellom 11 og 18 år på Hove 23. til 27. juni. Her vil det også bli mulig for unge i alderen 15+ kan delta på et trenerprogram der de vil stå igjen med et kursbevis.

LES MER
  • Trimtex
  • Garmin Norge
  • HUUB
  • Nordic Choice Hotels
  • Squeezy Sports Nutrition
  • Larsen Consult
  • Fursetgruppen