SUMMIT 2024: Ti idretter, 130 utøvere, sammen som ett lag

Vi er ti idretter og 130 utøvere som står sammen som ett lag. Nå ønsker vi å ha deg med på laget – du er herved invitert.

Summit2024

Summit 2024 er tidenes satsning på norske sommeridretter.

Ti særforbund går sammen som ett lag. Utøvere innen bordtennis, skateboard, bryting, taekwondo, padling, seiling, roing, skyting, svømming og triatlon er klare. Målet er flest mulig medaljer under olympiske og paralympiske leker i Paris 2024. For å lykkes inviterer nå idretten til en nasjonal dugnad - et felles spleiselag mellom idretts-Norge, supportere og næringsliv. Midlene som samles inn, går direkte til særforbundene og fordeles der behovet er størst

Privat sponsor eller bedriftspartner

Pengestøtten privatpersoner og bedrifter gir legges i en felles pott. Midlene som samles inn, går direkte til fordeling mellom de ti Summit 2024-idrettene. Totalt 130 landslagsutøvere fra disse ti idrettene vil få støtte fra SUMMIT 2024. Velkommen på laget!

Bidra og bli privat sponsor

Send SMS «SUMMIT» til 2024. Du blir belastet for en engangsdonasjon på kr 100, og har også muligheten til å bli en del av vår faste heiagjeng.

Presidenten i Norges Triatlonforbund, Anette Brurås, oppfordrer deg til å bry deg:

– Norge som en nasjon å regne med i sommeridrettene - det er noe vi liker å høre og som vi ønsker at skal fortsette. Men toppidrett koster penger, og det er bare noen få utøvere som har økonomisk frihet til å ta de valgene som ønsker på veien til mer suksess. Sammen med 9 andre idretter setter triatlon fokus på utøvere som kjemper mot OL i 2024. Vi er stolt over utøverne våre og håper på mer fokus og støtte på veien til suksess i Paris! 

Sportssjef i forbundet, Aril Tveiten tilføyer:

– Gullet til Kristian Blummenfelt i Tokyo i fjor er kanskje det billigste gullet noensinne. Å være på landslaget er ikke en luksustilværelse. Det koster likevel penger. For at utøvere som satser mot OL i 2024 skal få samme utvikling som de som nå er i verdenstoppen, så må de få anledning til å trene og konkurrere på samme måte.

Toppidrettssjefen oppfordrer folk til å gi

Toppidrettssjef Tore Øvrebø strekker ut en hånd til det idrettsglade norske folk.

– I norsk toppidrett har vi hatt en utfordring i mange år. Det at vi har sommeridretter med fantastisk prestasjonskultur, og fantastisk flotte utøvere, men som mangler penger for å finansiere toppsatsingen sin. Vi har nå laget et system hvor vi har samlet ti idretter i en felles markedssatsing som heter SUMMIT 2024. Vi ønsker at du skal være med å støtte disse utøverne i jakten på medaljer i Paris.

På denne reisen mot medaljer i Paris har vi laget en serie om hvordan toppidrettsprestasjoner skapes – og hva som skal til for å bli best. Frem mot lekene i Paris vil utøverne dele treningserfaringer, hva som skaper suksess, motgang – alt som handler om veien mot Paris 2024. 

Slik bidrar du som privat sponsor

Ved å sende SMS «SUMMIT» til 2024 blir du belastet for en engangsdonasjon på kr 100. Om du ønsker å gi mer, kan du sende kodeord «SUMMIT» mellomrom «ØNSKET BELØP» for å støtte med valgfri sum. Beløpet blir belastet din mobilregning.

Dersom du heller ønsker at kjøpene blir belastet ditt bank- eller kredittkort, kan du endre din betalingsmåte ved å logge inn på strex.no/minside. Uansett om du velger å belaste mobilregningen eller bank-/kredittkortet, har du full oversikt over dine donasjoner og kjøp på strex.no/minside. Strex er eid av Telenor, Telia og ICE, og er mobiloperatørenes betalingstjeneste som du har inkludert i ditt mobilabonnement.

Over 500 kr?

Ved støtte over grensen for uregistrerte kunder (500kr) vil det automatisk gå en SMS med lenke til registrering / innlogging hos Strex. Kunden følger da denne lenken og identifiserer seg med mobilnummer, engangskode og personnummer. Transaksjonen (donasjonen) vil i dette tidsrommet holdes på vent, slik at den vil gå gjennom når kunden har fullført registrering mot Strex.

Bedriftspartnere i Summit2024

Med oss på laget har vi nå Det Norske Veritas (DNV) som hovedsamarbeidspartner, Kongsberggruppen, Craft og Strex. 

Les mer på Summit 24-s webside

Ti idretter, 130 toppidrettsutøvere, sammen som ett lag. Sammen mot ett mål. Vi har vist at vi er verdens beste vinteridrettsnasjon. Nå ønsker vi å skape enda mer suksess – også om sommeren. Med Summit 2024 gir vi folk og virksomheter muligheten til å heie frem våre medaljehåp i OL i Paris 2024. Du er herved invitert.

LES MER

Et toppidrettsliv i sus og dus?

Vi elsker idretten vår, og så lenge vi kan huske har det store målet vært å konkurrere med det norske flagget på drakta. Det har vi klart, og det er vi utrolig stolte av. Men det har kostet, og nå trenger vi et nasjonalt løft for nye magiske øyeblikk. Det sier noen av verdens beste utøvere, deriblant Casper Stornes.

Les utøvernes kronikk her
  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Surpas - the future of triathlon
  • Apollo Sports
  • Scandic
  • Kongsberggruppen
  • DNV