Er dette noe for meg?

Ringshaugsvømmen Aquathlon

 

Dette er årets svømmekonkurranse i SJØEN. Vi inviterer til svømmekonkurranse med start fra Batteriholmen på Vallø og målgang på Ringshaugstranda. Konkurransen gjennomføres tirsdag 23/8-22 med fellesstart fra vannet kl. 18.00. Distansen er ca. 2400 meter.

Løpet inngår i Tønsbergtrippelen sammen med Ringshaugdysten Triatlon og Kystleden. Se egne sider for disse arrangementene.

Er dette noe for meg?

Dette kan være årets utfordring for alle som liker å svømme ute, enten man svømmer crawl eller en annen stilart.

Vi kan love deg et aldri så lite kick når du står i vannkanten og så vidt ser moloen på Ringshaug i det fjerne, og du fantaserer at du med i filmen ”Flukten fra Alcatraz”. Det vrimler litt av bein og armer i starten, men etter hvert blir det deg og bølgene mens målet nærmer seg tak for tak. Selv om det er følgebåter med, er det din jobb å navigere deg frem.

Distanser swim bike run
Akvatlon 2 km 350 m 2 km

Lignende arrangementer

Oslo Triatlon

Oslo Triatlon er som Norges eldste og største triatlonstevne og arrangeres i 2023 for 40. gang. Vi klinker til med en egen jubileumsversjon med en halvdistanse slik som aller første Oslo Triatlon i 1983. Bli med på festen du også! Varmt velkommen til oss!

Les mer

Lofoten + triatlon = naturopplevelse og stemning

Lofoten Triatlon er en naturopplevelse du ikke vil finne maken til i noe annet triatlon. Løpet arrangeres hvert år i uke 33 og har distanser fra Olympisk til Extreme i tillegg til barnetriatlon. Det er fokus på god stemning og trygge rammer for utøverne i storslått natur. Velkommen til triatlonfest i Lofoten.  Les mer på www.thearctictriple.com

Les mer

  • AKJ
  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Surpas - the future of triathlon
  • Scandic
  • Kongsberggruppen
  • DNV