Velkommen til NM i Akvatlon.

Bærumsvømmerne har lagt opp til flott traseer for alle

Vi har den glede å invitere dere til vårt aller første arrangement i regi av Bærumsvømmerne Triatlon:

Akvatlon på Kalvøya, NM elite og age-group, samt mosjonsklasse på normaldistansen.

2000m svøm rundt Kalvøya med vannstart, og 10km løp, i rundløype på 2,5km som går i vakre omgivelser på Kadettangen og Kalvøya.

Løpingen foregår både på asfalt og hardpakket grusvei. Vanntemperatur vil kanskje ligge rundt 16 grader. Her vil vi oppdatere dere etter hvert.

Vi har også sprint etappe, NM elite, NM age group UM ungdom og mosjonsklasse, der svømmestarten vil være strandstart og en rundløype på 375m med australsk vending. (Vende rundt en påle på land)

Vi har også Supersprint for ungdom 13-16 år og mosjon voksne. Det må ikke gå superraskt, men distansene er kortere; 375m svømming og 2,5km løping.

Eller hva med stafett? 2,5km løp, 375m svøm og 2,5km løp.

Og for de aller minste 6-12 år tilbyr vi gratis barne Akvatlon, ca 50-100m svøm og 700m løp. Gjerne med mor eller far som hjelper til. De kan fint bruke armringer, og svømmer langs strandkanten. Ingen tidtaking og alle får premie.

Velkommen til folkefest!

Her er mer informasjon:

lang løype

Sprint

Supersprint

Stafett

Barn

Distanser swim bike run
Akvatlon 2 km 350 m 2 km
  • Dato
Legg til i kalender

Lignende arrangementer

Sørlandets vakreste utfordring

Hove Tri ønsker å bidra til pur idrettsglede og folkehelse, enten du er 8, 18 eller 80 år. Svømmingen foregår i idylliske Hovekilen mellom holmer og skjær, i saltvann. Arena med skiftesone og målområde ligger like ved. Syklingen er småkupert og foregår på asfalt. Løpingen er på stier med hovedsakelig skogbunn i en rundløype på 2,5 km. Overnatting er mulig i eller like ved arenaen.

Les mer

IRONMAN 70.3 Sandnes / NM Langdistanse

Velkommen til den andre utgaven av IRONMAN 70.3 Sandnes og NM Langdistanse 2023! I samarbeid med IRONMAN inviterer Stavanger Triathlon klubb og Nortri AS til ny triathlonfest i Sandnes og på Jæren!

Les mer

Oslo Triatlon

Oslo Triatlon er som Norges eldste og største triatlonstevne og arrangeres i 2023 for 40. gang. Vi klinker til med en egen jubileumsversjon med en halvdistanse slik som aller første Oslo Triatlon i 1983. Bli med på festen du også! Varmt velkommen til oss!

Les mer

Lofoten + triatlon = naturopplevelse og stemning

Lofoten Triatlon er en naturopplevelse du ikke vil finne maken til i noe annet triatlon. Løpet arrangeres hvert år i uke 33 og har distanser fra Olympisk til Extreme i tillegg til barnetriatlon. Det er fokus på god stemning og trygge rammer for utøverne i storslått natur. Velkommen til triatlonfest i Lofoten.  Les mer på www.thearctictriple.com

Les mer

Dette er årets svømmekonkurranse i SJØEN

Vi inviterer til svømmekonkurranse med start fra Batteriholmen på Vallø og målgang på Ringshaugstranda. Konkurransen gjennomføres tirsdag 23/8-22 med fellesstart fra vannet kl. 18.00. Distansen er ca. 2400 meter. Løpet inngår i Tønsbergtrippelen sammen med Ringshaugdysten Triatlon og Kystleden. Se egne sider for disse arrangementene.

Les mer

  • AKJ
  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Surpas - the future of triathlon
  • Scandic
  • Kongsberggruppen
  • DNV