Trondheim Triatlonklubb arrangerer igjen TrønderTri, denne gangen på Orkanger ca 40 km syd for Trondheim.

TrønderTri er en del av årets Norgescup

TrønderTri gjennomføres, med følgende distansene:

•Supersprint for ungdom, 13-16, (draft legal)

•Norgescup Sprint for junior, voksen og elite, fra 17 år (draft legal)

•Normaldistanse/olympisk distanse for Age Groupe (fra 20 år) og mosjonsklasse (no-draft)

På nettsiden finnes det oppdatert info om løper og start tider for ulike distanser. Konkurransene gjennomføres i uteområdet tilknyttet Orklandbadet. Løypa og skiftesone vil være vil være publikumsnær og naturlig avgrenset fra trafikk, sykkelløype på stengt vei.

Svømmeløype i saltvann, i attraktivt og mye brukt badeområde. Vannkvaliteten holder høy standard, det forventes vanntemperatur på 16 – 19 grader. Beliggenheten gjør at svømmeløypen vil være skjermet for bølger og sterk strøm. Stranden består av sand 10 – 15 m ut. Svømmeløype med australian exit på sandstranden etter halv distanse. Utøvere vil til enhver tid maksimalt være ca 150 m fra land.

Sykkelløype legges til omkringliggende veier og sykles som runder. Det vil bli ca 150 m fra skiftesone til mount/ dismount line. På supersprint sykles det 2 runder av 5 km pr runde, sprint sykler 4 runder av 5 km, på olympisk distanse sykles det 2 runder av 20 km. For supersprint vil høydeprofilen være ca 40 høydemeter, for sprint vil det være ca 80 høydemeter, for olympisk distanse ca 350 m.

Løpeløype for alle distanser legges til grussti rundt svømmerarena (Vannspeilet). Supersprint løper 1 runde a 2,5 km, sprint løper 2 runder a 2,5 km, og olympisk distanse 4 runder av 2,5 km. Profilen for løypa er tilnærmet flat.

Det er gode muligheter for overnatting på Orkanger, det er gratis parkering og dirkete bussforbindelser fra Trondheim og Værnes flyplass.

Distanser swim bike run
Supersprint 375m 10km 2,5km
Sprint 750m 20km 5km
Normal 1500m 40km 10km
  • Dato
Legg til i kalender

Lignende arrangementer

Konkurrer i spektakulære omgivelser under Trollveggen Triatlon

Lørdag 10. juli 2021 kan du svømme i idylliske Åndalsnes, sykle opp Trollstigen og bestige fjell i Reinheimen nasjonalpark og Trollstigen landskapsvernområde.

Les mer

Zalaris Norseman Xtreme Triathlon

Siden starten i 2003 har Norseman Xtreme Triathlon bygget sin egen nisje i triatlonsporten. Norseman har helt siden starten beholdt sin enkle form. Fokus på utøvere, natur og lokalsamfunn har gjordt Norseman til en konkurranse som tiltrekker seg deltagere fra hele verden. 2020 utgaven som vil ha 250 utøvere til start hadde over 4300 søkere fra 84 land.

Les mer

Unikt triatlon

Axtri er et unikt triatlonstevne og består av følgende tre deler: 1,9 km svømming i Aurlandsfjorden, 94 km sykling over Aurlandsfjellet til Erdal, og samme vei tilbake, og til slutt 21 km løping fra enden av Vassbygdivannet opp Aurlandsdalen med mål på Østerbø. Arrangementet er uten tvil et av de flotteste og sannsynligvis hardeste i verden av sitt slag.

Les mer

Oslo Triatlon

Oslo Triatlon er som Norges eldste og største triatlonstevne blitt en bauta innen triatlonsporten. Velkommen til oss!

Les mer

Lofoten + triatlon = naturopplevelse og stemning

Lofoten Triatlon er en naturopplevelse du ikke vil finne maken til i noe annet triatlon. Løpet arrangeres hvert år i uke 33 og har distanser fra Olympisk til Extreme i tillegg til barnetriatlon. Det er fokus på god stemning og trygge rammer for utøverne i storslått natur. Velkommen til triatlonfest i Lofoten.  Les mer på www.thearctictriple.com

Les mer

Feelgood Triatlon i Soon

Det er et bredde arrangement der du er velkommen med det utstyret du har. Soon Tryathlon er et kompakt arrangement som har fokus på å gi alle deltakere og publikum den gode opplevelsen. Son sentrum med sine trange gater, torg og yrende liv fra båtfolket gir en perfekt ramme for ditt sprint triathlon. Eller Tryathlon som vi kaller det og med målgang med stor ståhei i Glenneparken. Dette blir en en utmerket mulighet til å teste ut triathlon for første gang. Her er alle nivå like bra!

Les mer

Opplev Telemarkskanalen og bli med på Lunde Triatlon

Lunde Triathlon 2021 et svært tilskuervennlig løp i flotte omgivelser ved kanalen, der alle vekslinger og målgang foregår i Lunde slusepark.

Les mer

Lillomarka Arena Triatlon

Velkommen til en fartsfylt dag i nye Lillomarka Arena. Vi tar rulleskiløypa i bruk og kan tilby helt stengt løype med masse teknisk sykling. Svømming i flotte badevann og løping i varierte løyper i Grorudalens mest brukte fritidsområde. Alt kompakt og veldig publikumsvennlig. Påmelding åpner snart

Les mer

Vestlandets vakreste sprinttriatlon!

Et skikkelig "Feel-good" arrangement ved Ulvenvatnet like syd for Bergen. Vanntemperatur er som regel ca 18 grader, og været er som regel pent! Lett kupert sykkelløype, og ganske flat løpedel. Fin sesongavslutning for mange triatleter. Et supert arrangement for barn og ungdom (og voksne) som vil prøve triatlon for første gang. Selveste Kristian Blummenfelt debuterte her på Os Triathlon. Barnefamilier bruker hele dagen på stevnet med gøye aktiviteter og picknik. Premier til alle barn :-)

Les mer

  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Garmin Norge
  • Nordic Choice Hotels
  • Larsen Consult
  • Fursetgruppen