Hva er Triton Swim Run/Akvatlon?
Triton Lillestrøm Svømme- og Triatlonklubb og Norges Triatlonforbund inviterer til 2021's første avdeling av Oslo TriCup. Konkurransen avholdes på Skjetten og er en del av Oslo TriCup. Swim-Run/Akvatlon består av to deler; Svømming og Løping.
Hvem kan delta?
Swim-Run/akvatlon konkurransen er for ALLE, voksne og barn, den erfarne og førstegangs deltakeren, svømmeren og løperen.
Alle aldre kan delta, så lenge man kan svømme og gå/løpe. Det er ulike distanser, slik at man kan tilpasse deltakelsen til det som er ønsket.
Deltakelse i Oslo TriCup?
For å skape fellesskap, mestring og begeistring, ønsker NTF i samarbeid med flere klubber å legge til rette for en felles møteplass. Oslo Tricup er et lavterskeltilbud for alle unge mellom 13 og 19 år i Oslo-området. Cupen består av totalt 4 treningskonkurranser hvor man i all hovedsak baserer seg på et akvatlon på rundt 400m svømming og 2,5-4 km løp. Ved enkelte cupsteder vil det være mulighet for de eldste å kjøre noe lengere distanser. Dette er et lavterskeltilbud som passer alle nivåer så lenge du kan svømme og løpe.
Deltakere i Oslo TriCup er ungdommer mellom 13-19 år. Arrangementet er tilrettelagt ungdommene, slik at de får en god arena for mestring i et miljø med andre ungdommer. Det er derfor egne startpuljer for ungdommer og voksne.
 
Distanser å velge mellom?
Svømming: 100, 200, 500, 1000 og 1500 meter
Løping: 1, 2, 4, 6 og 10 km
Arrangementssted og hvordan utføres svømming og løping?
Arrangementet avholdes i forbindelse med Skjetten Svømmehall (Skjettenveien 78a, 2013 Skjetten).
Svømming foregår i svømmehallen (6 baner, 25 meter og 27 grader i vannet) og løping i nærområde (se kart lengere nede). Etter svømmingen vil alle få en liten pause på ca. 10-20 min for å skifte og gjøre seg klar til løping.

Sikkerhet:

Al deltakelse skjer på eget ansvar.

Det vil være livredder tilstede i svømmehallen, samt løypevakter rundt på løpedelen. Løpedelen er åpen for vanlig trafikk og det er viktig at vanlige trafikk regler følges.

 

Påmelding:

For å delta må du melde deg på via denne siden: Påmelding til Triton Swim-Run

Deltakeravgift: 100,-

Påmeldingsfrist: 19. Mars 2021

For deltakere som ikke er medlem av en triatlonklubb og dermed ikke har lisens via NTF trengs det engangslisens. Det meldes om at man ønsker engangslisens ved påmelding.

Prisene er: 16 år og yngre: 50,- // 17-19 år: 100,- // voksne: 200,-

 

Parkering:

Det er egen parkeringsplass i tilknytning til svømmehallen.

 

Adkomst med offentlige transporter:

Busstopp "Svømmehallen". Mulighet å ta buss 380 og 385 for å komme seg til svømmehallen.

 

Trenger du veiledning?

Om du trenger veiledning ift. å delta på Triton Triatlon Karusell, kan du booke PT-timer

 

Dopingregelverk:

Alle deltakere må forholde seg til idrettens antidoping regelverket, og alle deltakere kan bli tatt ut til dopingkontroll.

 

Spørsmål:

Er det noe du lurer på, er du velkommen til å ta kontakt med Bredde- og Triatlonansvarlig: Jesper Madsen jesper@tritonlillestrom.no

Distanser swim bike run
Akvatlon 2 km 350 m 2 km
  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Garmin Norge
  • HUUB
  • Nordic Choice Hotels
  • Squeezy Sports Nutrition
  • Larsen Consult
  • Fursetgruppen