Lofoten Triatlon - en del av "The Arctic Triple"

Som en del av the Arctic Triple, organiserer Lofoten Triatlonklubb en rekke spennende konkurranser for folk i alle aldre i 2019. Barnetriatlon er fra 3 år og består av brannbil dusj på torget, sykling og løp, også på torget.

Normaldistansen består av svømming i Svolvær havn, sykling tur/retur Henningsvær og løp over Tjeldbergtinden og inn til målgang ved et ikonisk fiskestativ.

The Arctic Triple Lofoten Triathlon Extreme begynner med 4 km svømming. Sykkeltraseen går rundt Vestvågøy, Grimsøy og vakre Henningsvær før du returnerer til Svolvær. Så løper du over to fjellpass.   

Forventet vanntemperatur 14 - 16 C.

Mer om NM i Lofoten

Her er tips om hvordan du reiser til Lofoten, overnatting og mer informasjon om traseer for de ulike konkurransene.

LES MER
Distanser swim bike run
Langdistanse 4000 m 196 km 45 km
Normal 1000 m 50 km 12 km
Tilpasset barn brannbildusj 300 m 200 m
Supersprint 375m 10km 2,5km
Akvatlon 750 m 0 5 km
Duatlon sprint 0 20 km 7 km

Lignende arrangementer

Sørlandets vakreste utfordring

Svøm i vår idylliske skjærgård.....sykle gjennom gårdstun i vår intime rundløype.....løp på myk skogbunn med utsikt over havet..... Vi kaller det Sørlandets vakreste utfordring. Hove Tri er et triatlonarrangement for alle som er glade i å bevege seg eller som har lyst til å komme i bedre form. Hove Tri gjennomføres i vakre omgivelser på Tromøya i Arendal. Det er ingen krav at du er “proff” eller at du har vært med i noen form for triatlon tidligere. Det viktigste er å ha det gøy sammen med andre, mosjonere og kanskje å slå naboen.

Les mer

Stavanger Triathlon har plass til alle!

Stavanger Triathlon skal være et lavterskel arrangement som passer perfekt både for nybegynnere som vil prøve triathlon for første gang, og for erfarne triatleter som er i oppkjøring til større konkurranser. Stavanger Triathlon har plass til alle!

Les mer

NM i naturskjønne omgivelser i Øygarden

Coastman kjøres i naturskjønne omgivelser i Øygarden 40 min utenfor Bergen.Svømming i skjermede omgivelser på Tjeldstø havn. Hurtig sykkelløype med runde på 45 km også tidligere brukt til NM og VM. 10,5 km rask og oversiktlig løpeløype i inspirerende omgivelser. Øygarden ligger 0 til 40 m over havet så her er det flatt og med storslått utsyn

Les mer

  • Trimtex
  • Garmin Norge
  • HUUB
  • Nordic Choice Hotels
  • Squeezy Sports Nutrition
  • Larsen Consult