HUUB er for alle

HUUB er offisiell samarbeidspartner og sponsor for Norges Triatlonforbund, og Kristian Blummenfelt.

Agilis

HUUB var nylig i Bergen for å teste ut den nye Agilis våtdrakten (toppmodellen) på landslaget. Våtdrakten har fått mye omtale da den bryter med reglene for hvordan en våtdrakt skal være, ved at den gir oppdrift (+43%) og løft der «de gode svømmerene» normalt ikke trenger det, nemlig foran ved hoftene. Resultatet er at det ikke forstyrrer den gode svømmeteknikken, bare løfter dem litt høyere i vannet. Våtdrakten er et førstevalg i konkurransesammenheng og svært fleksibel og tynn i armene, men er litt vanskelig å få på.

Varman

Casper Stornes fikk muligheten til å teste vareprøven på Varman, oppfølgeren til bestselgerdrakten Aerios. Denne drakten har også 43% bedre oppdrift enn vanlig neopren, løfter mer i beina, er meget fleksibel i øvre del av ryggen og i armene og mye enklere å få på. 

Tips og råd

Som våtdraktleverandør til de store stjernene i triatlon har HUUB opparbeidet seg masse kompetanse om svømming, spesielt i åpent vann. De deler mange gode råd på sin britiske hjemmeside.

Rabatt på HUUB

Skal du kjøpe ny drakt nå så har alle medlemmer i triatlonforbundet 20% rabatt på HUUB, via denne linken. Rabattkoden er NTF20.

Alle produktene underlagt Norges Triatlonforbund tilbys kun for medlemmer. Husk å registrere deg som kunde og legge inn kampanjekoden for å få riktige priser eller rabatter i nettbutikken.

Bestillingsvinduet for NTF produkter er åpent ut mai, og leveringstid er ca. 3 uker etter at vinduet lukkes. Produkter som ikke har NTF logo sendes omgående som dellevering.

Tips - slik velger du riktig våtdrakt

Som nybegynner er det gjerne vanskelig å vite hvilken drakt som passer til ditt behov. Fleksibiliteten og tekniske egenskaper blir bedre på dyrere drakter, mens god oppdrift dominerer de rimeligere draktene. Men, så er det nybegynnere som skal gjennomføre lange triatlondistanser, og da vil vi uansett anbefale å velge en drakt med best mulig komfort. Når det gjelder størrelse treffer man som oftest ved hjelp av størrelsesguiden. I tilfelle du havner mellom flere størrelser tar du mest hensyn til vekten.

Drakter for jenter

Nye drakter til jentene kommer først i 2020, men her er det Acara som gjelder, for deg som vil ha best komfort.

Nybegynnerdrakter

Er du nybegynner på korte distanser kan vi anbefale Aegis 3 både til herre og dame.

  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Garmin Norge
  • Nordic Choice Hotels
  • Larsen Consult
  • Fursetgruppen