Halv-Fet triatlon er en årlig triatlon med distanse 1,9km svømming, 90km sykling og 21,1km løping

8.juni 2019 starter årets utgave av "Halv-Fet Triathlon". Dette blir 8.gang denne konkurransen arrangeres.
Dette er en triatlon med distanse: 1,9km - 90km - 21,1km.

Start går fra stranden i Gansvika, der vi svømmer rundt ei bøye i vika, så ut sundet, rundt øya (Tjuvholmen) og tilbake til stranden (1,9km).

T1 og T2 er plassert på plenen i Gansvika, der alt av utstyr blir plassert før start. T1/T2 vil i år som i fjor bli passet på slik at utstyret ligger trygt mens man konkurrerer.

Videre går syklinga utover mot Trøgstad der vi vender ved 22,5km og tilbake samme vei til Gansvika. Vi vender der på Fetveien og sykler denne traseen to ganger før vi sykler ned til gansvika der T2 er. (90km)

Derfra går løpinga østover og oppover Holtedalsveien på grus før vi er tilbake på asfalt (Hølandsveien) noen hundre meter. Løpetraseen tar den nye gangveien over jordet og kommer opp ved Meieriveien. Vi krysser der Rv 22 og løper opp Meieriveien til den møter Kinnveien. Derfra går løypa som vanlig ned mot Gansvika igjen. Denne løpes to ganger og er på 10,5km. Målgang blir da i Gansvika. (21,1km). Løypa skal bli godt merket og bør ikke by på navigasjonsproblemer.

Vi har satt opp en drikkestasjon ved runding både "ute" og "inne" ved runding på sykkel (22,5 og 45 km). Den siste vil også være tilgjengelig på løpedel i tillegg til en drikkestasjon etter ca. 6km og 16km.
På drikkestasjonene vil det være vann og saft og litt banan. Det vil da være drikke ved 1km, 6km, 11km og 16km på løpedelen og i mål.

Det er påbudt med våtdrakt på svømminga.
Det er også påbudt med hjelm på syklinga.
Tri-styre og/eller temposykkel er lov.
Non-drafting regler (10m avstand) på sykkel delen.
Syklingen skal gjennomføres i henhold til trafikkreglene, da trafikken går som normalt mens konkurransen avvikles (høyre side av veien).
Løping skal skje på venstre side av veien.

Alle bes om å parkere ved Dalen skole (på grusbanen) og sykle/trille ned til Gansvika grunnet lite parkering der. Det er bare 1,5km nedoverbakke til Gansvika. Etter målgang må man etterhvert også prøve å karre seg opp til skolen igjen der bilen venter.

Tidtagning er ordnet og påmelding må gjøres via link som etterhvert blir tilgjengelig her :)

Dette er en konkurranse for alle som vil prøve en litt lengere triatlon, men ikke vil ta full distanse.

Nå er det bare å legge seg i hardtrening!! :)

Distanser swim bike run
Halvdistanse 1900m 90km 21km
  • Dato
Legg til i kalender
  • Trimtex
  • Intersport
  • Garmin Norge
  • Smartfish Sport
  • HUUB
  • Nordic Choice Hotels
  • klubben.no
  • Squeezy Sports Nutrition
  • Larsen Consult